StrukturMatic S80

Alapanyag tartály keverőfejjel, és lapos tengellyel.

Alapanyag tartály keverőfejjel, és lapos tengellyel.

 

A hidraulika kompresszor meghajtására szolgáló léghűtéses benzinmotor (lehetséges elektromos motorral is).

A hidraulika kompresszor meghajtására szolgáló léghűtéses benzinmotor (lehetséges elektromos motorral is).

 

Szabályozó szelepek az adagolópumpához és a keverőfejhez.

Szabályozó szelepek az adagolópumpához és a keverőfejhez.

 

TurboSpray TS30 A TurboSpray TS30 a különböző anyag és levegő szelepeivel alkalmas, vastag, kompakt, durva szemű alapanyagokkal való munkára. 15kg/perces teljesítményével és precíz kezelhetőségével biztosítja az egyenletes felület kialakítását.

TurboSpray TS30
A TurboSpray TS30 a különböző anyag és levegő szelepeivel alkalmas, vastag, kompakt, durva szemű alapanyagokkal való munkára. 15kg/perces teljesítményével és precíz kezelhetőségével biztosítja az egyenletes felület kialakítását.

Szórógép, különböző viszkozitású és szemcsésségű szintetikus sportfelületek szerkezetének spricc-anyaggal való bevonására

RotoMatic R58

A StrukturMatic S80 az SMG már jól bevált StrukturMatic szériájára alapul. Az S122 kompakt verziójaként az S80 ideális professzionális bevonatok készítésére, szintetikus sportfelületekre. A berendezés alkalmas oldószeres, oldószer mentes, és vízbázisú alapanyagokkal való munkára, főleg kisebb területeken.  A berendezés egy 1 hengeres léghűtéses Honda benzinmotorral van felszerelve. A motor 7,5kW-os teljesítményének köszönhetően az S80 megközelítőleg 14kg/perces anyagkibocsátásra képes, ami megközelíti az S122 teljesítményét.

Az egyszerű hidraulika használata, és az elektromos alkatrészekről való lemondás teszik az S80-at megbízhatóvá és könnyen kezelhetővé. Négy nagyméretű levegővel töltött abroncs, és a mindössze 350kg-os súlya csökkenti a felületre kifejtett nyomását, így megkönnyíti a munkát.

A TurboSpray TS30 alapanyag tárolója, rotorja, állórésze és a tömlő szettje tökéletesen kompatibilis az S122 sorozattal. Viszkózus, kompakt és durvaszemű strukturális spricc burkolatok ugyanúgy kivitelezhetőek vele, mint elsődleges és záró rétegek a különböző szórófejek segítségével.  Az állítható csuklós karnak köszönhetően 10m-es sugárban lehet dolgozni a berendezéssel. A szabályozható nyomású pumpa, és levegő mennyiség szabályozó csökkenti spriccelés során keletkező „permetet” és egyenletes spriccanyag felvitelét teszi lehetővé– maximum területi teljesítmény mellett.

Az alacsony, 75cm-es betöltési magasság biztonsági markolat biztonságossá és egyszerűvé teszi a berendezés újratöltését az operátor számára. Az alapanyag tartály műanyag borítású, ütés és korrózióálló. Az alapanyag adagolót egy manuális kapcsolóval lehet ki-, és bekapcsolni. Elektromos kapcsoló beépítése, mint az S122-ben nem lehetséges. Az adagoló sebessége, és a pumpa nyomása szabadon állítható. Alapanyag utántöltés esetén a keverő összekeveri azt az előző töltés maradványával, így hatékonyan és egyenletesen eloszlatva azt egyenletes spriccanyagot hoz létre, valamint meggátolja az anyag gépbe száradását.

Minden funkció és vezérlőeszköz könnyen elérhető, és egy szempillantás alatt leolvasható. A vezérlő szelep, és a nyomásszabályozó szintén könnyen elérhetőek.

Technikai információ:


Váz

Műanyag borítású lézerrel vágott acél

Fő meghajtás

S80 B: benzin motor 6,6 kW (8.9 HP)
S80 E: elektromos motor 7.5 kW (10.2 HP)

Alapanyag tároló

Műanyag borítású lézerrel vágott acélváz; permanens biztonsági rács; kapacitás 120 liter

Spriccelő teljesítmény

14 kg/perc

Betöltési magasság

750 mm

Meghajtás

Tartállyal egybeépített hidraulikus rendszer, szivattyú, szabályozó szelep, kontrol panel;a szivattyút és a motort dupla ékszíj hajtja; hidraulika tartály kapacitása 8 liter.

Súly

350 kg

Méretek

Hossz 1.800 x Szélesség 1.000 x Magasság 1.070 mm