StrukturMatic S122

3hengeres dízel, vagy elektromotor.

3hengeres dízel, vagy elektromotor.

 

Vezérlő , és szabályozó szelepek az adagoló pumpához, és a keverő orsóhoz.

Vezérlő , és szabályozó szelepek az adagoló pumpához, és a keverő orsóhoz.

 

TurboSpray TS30 A TurboSpray TS30 a különböző anyag és levegő szelepeivel alkalmas, vastag, kompakt, durva szemű alapanyagokkal való munkára. 15kg/perces teljesítményével és precíz kezelhetőségével biztosítja az egyenletes felület kialakítását.

TurboSpray TS30
A TurboSpray TS30 a különböző anyag és levegő szelepeivel alkalmas, vastag, kompakt, durva szemű alapanyagokkal való munkára. 15kg/perces teljesítményével és precíz kezelhetőségével biztosítja az egyenletes felület kialakítását.

Különböző viszkozitású és szemcseméretű beszóróanyagok felvitelére alkalmas berendezés

RotoMatic R58

A StrukturMatic S122 képes minden lehetséges összetételű spriccelt burkolat felvitelére, legyen az oldószeres, oldószer mentes vagy vízbázisú PU-diszperzió, amiket szintetikus sportfelületek kialakításánál használnak.

A berendezés robosztus kialakítású, mégis mozgékony és könnyen kezelhető.  A forgatható és csuklós csatlakozású spricc tömlőjének köszönhetően meggyőző hatótávolsággal rendelkezik.

A TurboSpray TS30 spricc pisztoly a különböző szórófejeivel könnyedén boldogul a vastag, a kompakt és a durva szemcsés anyagokkal is. A szabályozható nyomású pumpa, és levegő mennyiség szabályozó csökkenti spriccelés során keletkező „permetet” és egyenletes spriccanyag felvitelét teszi lehetővé– maximum teljesítmény mellett is. Anyag kibocsátás: 15kg/perc. alacsony viszkozitású primerekhez, és záró rétegekhez ajánljuk a PrimerSpray PS100 szórófej szettet.

Az anyagbetöltés az alacsony betöltőnyílásnak köszönhetően egyszerűbbé vált a felhasználók számára. Az alapanyag ellátás elektronikusan a szórófejről, és manuálisan a vezérlőszelepen állítható. Az alapanyag felhasználás sebessége és a pumpa nyomása összehangolható, és szabadon állítható. Az alapanyag tároló műanyag borítású így védve van a korróziótól, és könnyen tisztítható.

Valamennyi vezérlőszerv ergonomikusan elhelyezett, és könnyen kezelhető. A vezérlő csapok, nyomás szabályozók, és nyomás szelepek szintén könnyen elérhetőek.

Technikai információ:


Váz

Műanyag borítású, lézerrel vágott acélváz, 4 levegővel töltött gumiabroncs ø 400 mm

Főmeghajtás

S122 E: elektromotor 7.5 kW (10 LE) 
S122 D: dízelmotor 12.1 kW (16.5 LE)

Alapanyag tároló

Műanyag borítású, lézerrel vágott acél szerkezet, Kapacitás 120 liter

Spricc teljesítmény

15 kg/perc

Töltőnyílás magassága

900 mm

Meghajtás

Tartállyal egybeépített hidraulika, szivattyú, vezérlőszelep, vezérlő blokkoló;dupla ékszíjjal meghajtott szivattyú és kompresszor; hidraulika tartály kapacitása 15 liter.

Súly

S122 E: 520 kg
S122 D: 550 kg

Méretek

Hossz 2.000 x Szélesség 1.000 x Magasság 1.170 mm