RauMatic R251

Operátor állás vezérlő konzollal.

Operátor állás vezérlő konzollal.

 

A nagy teherbírású talicskát könnyen lehet csatlakoztatni a berendezéshez.

Marófej, keményfém korongokkal.

 

Szűrőegység anyagtartállyal.

Szűrőegység anyagtartállyal.

 

4 hengeres(96LE) turbó dízel motor.

4 hengeres(96LE) turbó dízel motor.

Rugalmas sportfelületek felújításához használt marógép.

RauMatic R251

 

Felső réteg lekoptatásával és új réteg felvitelével járó felújítás egyre fontosabb alternatíva az egész sportfelületek felújításának. Ennek az oka az így megspórolt anyagköltség és idő. Az újraburkolást követően a felület vastagsága és minősége megegyezik az eredetivel, vagy javulhat is.

A RauMatic R251 a rugalmas sportfelületek tetejének lemarásához használt berendezés. A folyamat során a marófej 3000-es fordulatszámmal érintkezik a felülettel. A marófej 350mm széles, és volfrámkarbid marókorongokkal van felszerelve.  A beépített szívórendszer a felmart anyagot egyből eltávolítja a marófej alól, és egyben hűti is a munkafelületet. Így bármin féle melegedés meg van előzve.

A felmart anyag közvetlenül egy szűrőegységbe kerül.  Szűrőpatronok választják el az anyagot a levegőtől. A törmelék egy 500literes tartályba kerül és minimális erőfeszítéssel üríthető. A cserélhető tartályoknak köszönhetően lehetséges hosszabb szünetek nélkül dolgozni a berendezéssel. A felmarandó anyag vastagsága milliméteres pontossággal állítható. Egy munkafolyamatban 1-5mm vastagságig lehet felmarni a burkolatot. Az alapozástól függően az új réteg felvihető.

A berendezés meghajtásáról egy extra erős dízelmotor 70KW (96LE) gondoskodik. Az irányítás és az meghajtás hidraulikusan működik. A hidraulikus motor a szűrőket elforgatja, és megforgatja, hogy megtisztítsa. Amikor a tartály megtelik, hidraulikusan le lehet engedni, és eltávolítani, hogy egy újjal helyettesítsük.

Technikai információ:Váz

műanyag borítású, lézerrel vágott acélszerkezet

Meghajtás

vízhűtéses négyhengeres dízelmotor 70 kW (96 LE)

Munkaszélesség

300 - 350 mm

Területi teljesítmény

100 – 150 m²/óra

Marási mélység

1 - 5 mm

Marófej élettartama

5.000 - 7.000 m²

Súly

1.500 kg

Méretek

Hossz 3.200 x Szélesség 1.300 x Magasság 1.600 mm