PlanoMatic P703

Távtartó kerék a határkövek melletti telepítéshez.

Távtartó kerék a határkövek melletti telepítéshez.

 

Beépített szintező az egyenletes telepítéshez.

Beépített szintező az egyenletes telepítéshez.

 

Mindkét oldalra beszerelt ergonomikus vezérlő panel.

Mindkét oldalra beszerelt ergonomikus vezérlő panel.

 

Mind a két oldalra felszerelhető új üléslemez, stabil állítható üléssel.

Mind a két oldalra felszerelhető új üléslemez, stabil állítható üléssel.

Teljesen automata burkoló berendezés szintetikus sportfelületek, főleg futópályák készítéséhez

PlanoMatic P703

A PlanoMatic P703 - a piacvezető PlanoMatic P700/P702 legújabb verziója – egy teljesen automata burkoló, 2800mm széles simítólappal, így 2700mm szélességben képes dolgozni. A legmagasabb telepítési sebessége 5m/perc, így eléri az elméleti 850m2/órás területi teljesítményt. A P703 különlegesen lett tervezve az atlétikai futópályák készítéséhez. A 850kg-os súlyával, és keskeny láncmeghajtású vezérlésével (50mm) a berendezés könnyen manőverezhető.

Az egyenletes burkolat érdekében a simítólap gyorsan felmelegíthető az elektromos fűtőelemeknek köszönhetően. A burkolási folyamat egésze alatt egy termosztát tartja szinten a simítólap hőmérsékletét. A telepítési szélesség határolólapok mozgatásával állítható, a vastagságot pedig elektro-hidraulikus rendszerrel lehet állítani 6 és 50mm között. Egy beépített szintező berendezés garantálja a sík felületet. Az optimális felület érdekében a simítólap dőlésszöge állítható. A simítólap oszcillálásának a sebessége is állítható, így segítve elő a megfelelő minőséget. Túlfolyás gátló lemezek biztosítják a lefektetett felület pontos és tiszta élét az illesztés nélküli felületekhez. A berendezés váza elektro-hidraulikusan mozgatható, egy további kézi pumpával külső energiaforrás nélkül is felemelhető a berendezés.

A mindkét oldalon felszerelt vezérlőegységeknek köszönhetően a berendezés minden funkciója könnyen és tisztán vezérelhető. A készülék irányítható az alváz elején elhelyezett beépített kulcs kapcsolóknál is. A vezetői ülés a bal, illetve a jobb oldalra is felszerelhető és állítható, hogy a legergonomikusabb pozíciót biztosítsa az operátornak. Egy másodlagos ülés is felszerelhető a kerítések vagy akadályok mentén történő munka esetére. Mindössze néhány kéziszerszámra van szükség a hajtásláncok eltávolításához. Beépített különleges villástargonca foglalatok könnyítik meg a berendezés biztonságos szállítását.

Technikai információ:


Váz

Műanyag borítású lézerrel vágott acélváz, a csatlakozó alkatrészek legtöbbje horganyzott

Meghajtás

2 váltóáramú motor (frekvenciaszabályozóval vezérelve) / maximum 5 m/perc

Hajtáslánc

standard lánccal 50 x 15 mm,
speciális lánccal 80 x 40 mm (opcionális)

Simítólap meghajtás

váltóáramú motor

Erő

6 kW (8 LE) / 3 ph. / 400 V / 50 - 60 Hz / 16 A

Simítólap

Különleges profil túlfolyás gátlóval, állítható vastagság 0 - 50 mm, állítható dőlésszög 10°; elektromosan fűtött simítólap, thermosztáttal szabályozott simítólap hőmérséklet, állítható oszcillálási sebesség

Munkaszélesség

2.700 mm (állítható)

Telepítési vastagság

0 - 50 mm

A meghajtás emelése

elektro-hidraulikus

Területi teljesítmény

850 m²/óráig

Súly

850 kg

Méretek

Hossz 1.950 x Szélesség 2.800 x Magasság 700 mm