MixMatic M6008

MixMatic M6008 kavicsos egység nélkül.

MixMatic M6008 kavicsos egység nélkül.

 

Kavicsos egység csatlakozója.

Kavicsos egység csatlakozója.

 

Szívópumpa és bypass tömlő.

Szívópumpa és bypass tömlő.

Szintetikus sportfelületek építésénél az alapanyagok folyamatos keverésére használt teljesen automata mixer

MixMatic M6008

A terítőgépek teljesítményének és alapanyag felhasználásának növekedése miatt, a rugalmas rétegek telepítéséhez olyan keverőgépekre van szükség, amelyek kimagasló kibocsátással képesek ellátni az építő berendezéseket. A MixMatic M6008 a gumi-granulátum kötőanyaggal való keverésére szolgál. Egy csatlakoztatható alapanyag tartály segítségével sóder is hozzáadható a keverékhez, így a 400kg/perces kibocsátás is elérhető. A gumi-granulátum tárolója 2.5m3, a sóderé 1.6 m3, és mind a kettőt lehet közvetlenül Big Bag-ből, vagy pedig kanalas markolóval tölteni. A fúró továbbítja a gumi-granulátumot vagy sódert a keverőcsőbe, ami egyenletesen összekeveri a kötőanyaggal.

Az összetevők szintjét szenzorok vezérlik. Így az M6008 könnyedén boldogul, még a megnövekedett anyag felhasználású telepítő berendezések igényeivel is. Az egyenletes anyagáramlás biztosítása érdekében az M6008 és a telepítőgép között megfelelő anyagmozgatási logisztikára van szükség, amit hozzá kell igazítani a megnövekedett alapanyag kibocsátáshoz. A biztonságos szállítás érdekében az M6008 fel van szerelve villástargonca foglalatokkal.

A kötőanyag szivattyúját és adagolóját is elektromos motor hajtja ugyanúgy, mint a fúrót és a keverőt. A beépített frekvencia váltók lehetővé teszik minden elektromos motor precíz szabályozását. Az előre specifikált keverési arányok és a kívánt kibocsátás/perc alapján, a 7.5”-os STN érintő terminál kiszámolja a megfelelő értékeket az adagolópumpák és a fúró számára. Az értékek manuális megerősítését, és a vezérlési kalibrációt követően az M6008 a manuális vezérlővel működtethető (opcionálisan távirányítóval). A kibocsátott mennyiség, és a kibocsátási idő a különböző méretű szállítójárművekhez igazítható.

Lehetőség szerint az összekevert anyagot folyamatosan továbbítani kell egy speciális anyagtölcsérbe, ahonnan kanalas markolóval vagy villástargoncával lehet eltávolítani.

 

Technikai információ:


Váz

Műanyaggal borított, lézerrel vágott acél

Keverőcső

Horganyzott, felfelé és lefelé hidraulikusan elforgatható, kötőanyag kapcsolódás oldalról

Meghajtás fúró / Pumpa / Keverő

Elektromos motorok, szabadon állítható frekvenciaszabályozókkal

Erő

23.8 kW (32 Lóerő) / 400 V / 50 - 60 Hz

Maximum teljesítmény

400 kg/perc

Súly

Alap mixer: 1.600 kg
Sóderes egység: 600 kg

Méretek

Alap mixer: 
Hossz 2.350 x Szélesség 1.360 x Magasság 1.890 mm
Sóderes egység: 
Hossz 2.350 x Szélesség 900 x Magasság 1.890 mm