MixMatic M5300

Szívó és adagoló pumpa mind a két komponenshez.

Szívó és adagoló pumpa mind a két komponenshez.

 

Központi vezérlőpanel időzítővel és kontroll fényekkel.

Központi vezérlőpanel időzítővel és kontroll fényekkel.

 

Frekvencia konverter 10:1-es arányig.

Frekvencia konverter 10:1-es arányig.

Automata mixer két-komponensű önterülő poliuretán burkolatok keveréséhez

 

MixMatic M5300

Napjaink fejlett folyékony polimer alapú szintetikus sportfelületeinek, vagy szendvics rendszereinek az alapanyagait a MixMatic M5300 keveri a leghatékonyabban. Különösen a hitelesített (IAAF) magas minőségű sportlétesítmények igényelnek állandó minőségű egyenletesen kevert alapanyagokat a telepítési folyamat egésze alatt.

Az M5300 két szív pár szivattyúból, és adagoló pumpából áll. Ezeket a három-sebességű mechanikus motor hajtja. Folyamatos keverés mellett a frekvenciaszabályozók lehetővé teszik akár az 10:1 keverési arányt is. A csövek vagy közvetlenül az anyagtárolókra vagy az IBC-tartályra csatlakoznak, ahol a különböző komponensek kerülnek kiszivattyúzásra és a csőbe jutnak az adagoló pumpa által.

A különleges keverőeszköz összekeveri az A és B komponenseket egy homogén önterülő poliuretán burkolattá. Az áramlást figyelő szenzorok folyamatosan szabályozzák a szivattyúkat. A gép közvetlenül vezérlő panelről kalibrálható. Ezt követően a berendezés manuálisan kapcsolható ki, és be. Egy plusz tartály csatlakoztatásával granulátum, vagy granulátum őrlemény is hozzáadható a keverékhez. Az M5300 80 liter/perces anyagkibocsátásra képes. Villástargonca foglalatok, és akasztók is elérhetőek a berendezés minden oldalán, így biztosítva könnyű és biztonságos szállítást.

 

Technikai információ:


Váz

Műanyag borítású, lézerrel vágott acélváz

Keverő cső

Horganyzott, oldalsó alapanyag csatlakozással

Szivattyú /mixer meghajtás

Frekvencia szabályozóval szabadon állítható három-sebességű motor

Erő

10 kW (13.6 LE) / 400 V / 50 - 60 Hz

Teljesítmény

80 liter/perc

Súly

850 kg

Méretek

Hossz 1.400 x Szélesség 810 x Magasság 1.500 mm