GranuMatic G402

Dízelmotor, és forgattyús fúvó

Dízelmotor, és forgattyús fúvó.

 

Forgólapátos adagoló hajlékony csővel

Forgólapátos adagoló hajlékony csővel.

 

Granulátum terítő, szóró füllel

Granulátum terítő, szóró füllel.

 

Jól átlátható szabályozó szelepek

Jól átlátható szabályozó szelepek.

 

Gumigranulátumos záró rétegek szórására alkalmas berendezés

Gumigranulátum szóró gép.

Az csúcsminőségű EPDM burkolatok felső rétegének kialakításához nagy tudás, és szórási tapasztalat szükséges. A burkolóanyaggal való tökéletesen egyenletes, és biztos fedésű burkolás érdekében a réteg egyenlő felvitele, és megfelelő mennyiségű granulátum elengedhetetlen.

A futópályák kialakításánál felmerülő speciális problémák: a szükséges nagy szórási szélesség és magas fokú pontosság.

Normális esetben azt a folyamatot manuálisan lapátokkal és simítókkal végzik. Ily módon megfelelő szélességet elérni munkaigényes és kimerítő. A GranuMatic jelentősen megkönnyíti ezt a munkát. A berendezés szíve egy nagyon hatékony, dízelmotorral hajtott forgódugattyús fújó. A rotorok által generált légáramlat szállítja a granulátumot az adagolóba, és egy csövön keresztül a szórófejbe. Ezzel a szórófejjel a granulátum pontosan kimért adagokban vihető fel a felületre egy maximum 12m-es sugárban.

A szórófej lehetővé teszi a szórás pontos útvonalának szabályozását. Ezáltal könnyebben elérhető egy egyenletes felület kialakítása. A szórási teljesítmény megközelítőleg 50-75kg/perc, a granulátum tulajdonságainak függvényében. A folyamatos munka érdekében az alapanyag tartály rendszeresen kell újratölteni. A tartály kapacitása 200 liter, így előkészítő és ellátó tartály is a munkafolyamatban.

Technikai információk:


Váz

Műanyag borítású, lézerrel vágott acélváz

Meghajtás

Dízelmotor 12.1 kW (16 LE)

Szórási szélesség

maximum 12 méter

Teljesítmény

50 - 70 kg/perc

Súly

580 kg

Méretek

Hossz 2.100 x Szélesség 1.000 x Magasság 1.150 mm