Sportpadló építő gépek

Az SMG különlegesen az elasztikus, illesztés nélküli sportburkolatok kialakításának céljára kifejlesztett gépválasztékkal rendelkezik. A keverő és terítő berendezéseink akár csak a spricc berendezéseink egyaránt alkalmasak a kültéri és beltéri Insitu alkalmazások telepítésére. A lehetséges projektek listája az egyszerű játszóterektől az IAAF által hitelesített atlétikai stadionokig terjed. Az építési folyamat során felhasználandó bármely alapanyag, legyen az gumigranulátum, folyékony komponens vagy kötőanyag, feldolgozására alkalmas berendezéssel rendelkezik az SMG.

Az SMG berendezései ugyanolyan könnyedséggel alakítanak ki gumigranulátumból és kavicsból készült rugalmas rétegeket, mint PU ragasztóval kevert gumigranulátumból és EPDM granulátumból készült rétegeket is. EDPM granulátumból készülhet egy vagy több rétegű burkolat, illetve alépítményre, és anélkül is. Szendvics rendszerek is kivitelezhetőek szerkezeti spriccanyagokkal.

A simítógépek munkaszélessége 1.2-3.6 m-ig terjed. Az SMG simítógépeihez kalibrált keverőgépeinek a teljesítménye 50kg/perctől 400kg/percig terjed. Ezek a professzionális keverő berendezések alkalmasak a több komponensű folyékony alapanyagú rendszerek építésére. Az SMG kínálatában szerepelnek továbbá struktúrált felületek elkészítéséhez szükséges spricc és granulátumszóró berendezések is. A már elhasznált sportfelületek felújítására is van lehetőség az SMG által gyártott egyedi csiszoló és marógépek segítségével.