TurfSoft TS2/TS3

A kis méretű, - homokkal, vagy homokkal és gumival - feltöltött, vagy töltetlen műfüves sportpályák tisztításához és karbantartásához.

TurfSoft TS2/TS3

Video:

 

Előnyei:

A műfüves sportpályák szakszerű tisztítása és karbantartása nem csak a pálya tulajdonságainak fenntartása miatt, hanem a hosszú távú minőségmegőrzés és szavatosság miatt is fontos. A pálya egyenletes profi sport tulajdonságainak fenntartásával a sportolók sérülése is a minimumra redukálhatóak.

Egy rendkívül egyszerű, de annál hatásosabb megoldást kínálunk a játék zavartalan élvezetére és a kisebb méretű – homokkal vagy homokkal és gumival feltöltött – sportpályák értékmegőrzésére az új TurfSoft-tal. Ezzel a géppel a pálya felszínét tökéletesen meg lehet tisztítani a hulladék anyagoktól, lemorzsolódásoktól és a portól.

Különösen ideális a TurfSoft használata olyan műfüves sportpályáknál, szűkös a hely, lépcsők, szinteltérések vagy keskeny ajtók vannak, amik a pálya megközelítését megnehezítik.

Használat:

A Turf Soft benzinmotorral van ellátva. Ez egyszerre 3 funkciót lát el: A szita rostáló funkcióját, a szívóturbina teljesítményét és a tisztítókefe rotálását. Ha a lengőkarra gyenge nyomást gyakorolunk, a kefe belekap a műfűbe, mellyel egyidejűleg előretolást generál, aminek segítségével a gép könnyen kezelhetővé válik. A rotálókefe felveszi a beszóró anyag legfelső rétegét. Ezután egy szita elválasztja a finom és a nagyobb szemcsés szennyeződéseket a homoktól, illetve a gumitól.

A TurfSoft TS3–ban egy oldalirányú kefe is található. A szívóturbina egy nagy teljesítményű szűrő segítségével köti meg a port. A megtisztított beszóró anyag egy rázószitán keresztül egyenletesen adagolva kerül vissza a műfűbe. Egy kézi tekerő elforgatásával a beépített szűrőt nagyon egyszerűen meg lehet tisztítani a portól. A első kerekek a használat megkönnyítése érdekében rögzíthetőek. Szűkebb átjárónál az oldalirányú mozgatáshoz ez a fixálás feloldható. A markolatok és az összecsukást szolgáló mechanizmus segítségével a TurfSoft könnyedén szállítható és helytakarékosan tárolható.

Technikai információ:


Váz

Műanyag borítású lézerrel vágott acélváz

Meghajtás

1 hengeres benzin motor / 3.2 kW (4 Lóerő)

Szűrő doboz

tartós szűrő 5 m²

Munkaszélesség

800 mm

Súly

c. 85 kg

Méretek

Hossz 980 x Szélesség 750 x Magasság 570 mm