TurfKing TK1500

Fargép kommunális traktorokhoz a homokkal és/vagy gumival feltöltött műfű-burkolatokhoz és a mély tisztításhoz.

TurfKing TK1500

Előnyök:

A szokásos kefesorok és/vagy lehúzó gyékények nem elegendőek a homokkal és/vagy gumival feltöltött műfű-burkolat alapos mély tisztításához vagy fellazításához. A tiszta sportburkolat és a játék optimalizált feltételeinek biztosítását hivatott elősegíteni az új kefe- és szívórendszer, a TurfKing TK1500.

A kommunális traktorokhoz való három pontos fargép minden gyártmányhoz passzol, ami legalább 20-25 LE-s teljesítménnyel rendelkezik. Minden fontos alapfunkciót egy eszközben egyesít: a TurfKing dekompaktálja, fellazítja a felszínt, szétválasztja a beszóróanyagot a szennyeződéstől, majd azt megtisztítva, helyesen adagolva tölti vissza a pályába.

Üzem és Karbantartás:

A TurfKingnél az átállító-orsóval lehetséges a pontos munkamélységet beállítani – az összes munkafolyamatnál, méghozzá úgy, hogy minden egyes funkció elkülönülve és a műfű adott feltételeihez igazodva lehessen a munkálatokat elvégezni. Először egy sor acéltű kíméletesen fellazítja a beszóróanyagot. Az azt követő rotáló kefehenger felegyenesíti a műfűszálakat, egyidejűleg felveszi a szennyeződések minden formáját. A rázószita választja el a szennyeződést a beszóróanyagtól. A különböző sziták, melyek villámgyorsan cserélhetőek, lehetővé teszik a beállítást a mindenkori beszóróanyaghoz. Végül az elszívással lesz a szennyeződés, lemorzsolódás és az idegen anyagok minden formája eltávolítva. A beépített poliészter filterpatron biztosítja az állandó munkát, amely nagyon egyszerűen, elektromosan tisztítható. A hátulra beállított kefesor szétteríti a beszóróanyagot, és kíméletesen újra visszadolgozza a műfűbe.

Műszaki információk:


Meghajtás masszív szöghajtómű 540 U/min
Súly 300kg
Méretek H 1.195 x Sz 1.655 x M 765 mm

Dekompaktáló kefe DC 1600:

A hárompontos farszerszám a variálható, ráakasztható hozzátartozóival az összes piacon kapható traktorhoz rácsatlakoztatható. A vegyesen feltöltött műfű fellazítására és a szálak felegyenesítésére szolgál. Az ezt követő kefesor szétteríti a beszóróanyagot. A munkaszélessége: 1.600 mm, a munkamélységet egy átállító-orsóval lehet pontosan beállítani.