TurfBoy TB2

16 LE 2-hengeres benzinmotor

16 LE 2-hengeres benzinmotor.

 

Egy oldalra kiálló lehúzó kefesor

Egy oldalra kiálló lehúzó kefesor.

 

Kézi tekerő a permanensfilter tisztításához

Kézi tekerő a permanensfilter tisztításához.

 

Állítható szűrő, 4-10 mm

Állítható szűrő, 4-10 mm.

 

Üléses gép a homokkal és/vagy gumigranulátummal feltöltött műfüves rendszerek tisztításához és ápolásához

TurfBoy TB2 műfű karbantartó gép

A TurfBoy TB2-t egy léghűtéses, 16 LE-s benzinmotor hajtja. A rendkívül kompakt felépítése miatt a gép kifejezetten a homokkal feltöltött műfüves teniszpályákhoz, valamint a homokkal/gumival feltöltött kisebb méretű pályákhoz ajánljuk, mint pl. a Futsal-Courts.

A rotálókefe felveszi a feltöltőanyag legfelső rétegét. Az oszcilláló szűrő elválasztja a szennyeződést a homoktól vagy a gumigranulátumtól. A szűrő lyukainak átmérője 4-10 mm között a feltőtőanyag méretéhez igazítva állítható. Végül a gép a megtisztított feltöltőanyagot visszaszórja a pályába. A gép hátulján lévő lehúzókefe kiegyenlíti a feltöltőanyagot és kíméletesen visszadolgozza a műfűbe. Ezen tisztítási fázis alatt az integrált turbina egy permanens filter segítségével kiszívja a port és a szállemorzsolódásokat. Egy kézi tekerő segítségével a filter könnyen tisztítható.

A kefeház és a gép hátulján lévő lehúzókefe a vezetőülésből irányítva lesüllyeszthető. Mindkét egység a gép bal oldalán 20 cm-re kilóg a gép bal oldalán, emiatt a pálya szélső területei is könnyen tisztíthatóak. A levehető lehúzó kefesornak köszönhetően a gép akár egy egy méter széles ajtón is könnyedén befér.

Technikai információk:


Kaszni

Lézerrel vágott fémkeret konstrukció, műanyag bevonattal

Motor

2-cilinderes benzinmotor, léghűtéses / 12kW (16LE)

Meghajtás

Hidraulikus, utazó sebesség akár 12km/h

Munkaszélesség

1200 mm

Súly

380 kg

Méret

H 1800 x Sz 1200 x (1000) x M 1200 mm